«Cal estar sempre ebri. Tot és aixó: és l'única qüestió. Per no sentir el pes horrible del Temps que us destrossa les espatlles i us empeny cap a terra, us heu d'embriagar sense treva. Peró de qué? De vi, de poesia o de virtut, com us vingui de gust. Peró embriagueu-vos.»
A L’spleen de París Baudelaire inaugura magistralment el génere del poema en prosa i ho fa amb una grandesa que cap altre poeta será capaÇ de superar. Es un llibre que condensa les contradiccions a qué aboca la vida a les grans ciutats.pecció i retrospecció.» adivinas quién está sentado detrás de mí y ha oído cada palabra, queja y murmullo? Pero por la expresión de Andrew, no sé si me va a despedirà o a besaràhacer frente a los desafíos personales y políticos. búsqueda de ingredientes implica buscar productos silvestres en los campos locales, obtener mejillones de caballo de las Islas Feroe y el agua más pura posible de Groenlandia. Redzepi ha elevado los temas culinarios de ingredientes sostenibles de origen regional y de temporada a un nivel exquisito y, al hacerlo, ha creado una cocina absolutamente deliciosa.No