L'ART DE LA CUINA

L'ART DE LA CUINA

Editorial:
EDITORIAL ALPHA
ISBN:
978-84-7225-477-0
Páginas:
154
Encuadernación:
Tela
-5%
42,00 €
39,90 €
IVA incluido
PROXIMA NOVEDAD

Marcus Gavius Apicius, gastrónom romá del segle I d.C., suposat autor del llibre "De re coquinaria" (L’Art de la Cuina), que constitueix una font essencial per conéixer la gastronomia en el món romá, visqué durant els regnats dels emperadors August i Tiberi, elaborant les seves excentricitats gastronómiques i dilapidant la seva fortuna personal per gaudir dels més refinats aliments, elaborats en les més complicades receptes, algunes atribuïdes a ell, com el foie gras obtingut del fetge d'ánecs alimentats amb figues.L'índex del llibre és el següent: I.- El curós II; - Vianda trinxada III; - l'Hortolá; IV.- Plats variats; V.- Llegum sec; VI.- Volateria VII; - l'Exquisit VIII; - Els quadrúpedes IX; - El mar X; - El pescador. zari irabazi nion, eta gero sekulako borrokari ekin nion berriro autonomoa izatea ahalbidetu didaten bizi-funtzioak berreskuratzeko. Hala ere, bidaia oso luzea izan da, eta bidean bidesari garestiak ordaindu behar izan ditut.Liburua birjaiotza pertsonalaren kontakizuna da, baina baita gizartearen kontzientziari laguntzeko oihua ere, pertsona ezinduak bertan birsar daitezen eta beren bizi-pr