«Feia estona que havia deixat enrere els pescadors de la platja quan, a primera hora de la tarda, vaig arribar a Benacre Broad, un llac d’aigües salabroses situat darrere un banc d’arena, a mig camí entre Lowestoft i Southwold. El llac está encerclat per la corona verda d’un bosc d’arbres de fullatge que s’está extingint a causa de l’erosió progressiva de la costa. Només és qüestió de temps que una nit de tempesta desfaci el banc de sorra i modifiqui l’aspecte de tota la regió. Peró el dia que hi vaig passar una estona assegut a la riba encalmada, em va fer l’efecte que veia l’eternitat.»signación y fuerza a partes iguales, tanto para soportar el dolor y la enfermedad, como para hacer frente a los desafíos personales y políticos. búsqueda de ingredientes implica buscar productos silvestres en los campos locales, obtener mejillones de caballo de las Islas Feroe y el agua más pura posible de Groenlandia. Redzepi ha elevado los temas culinarios de ingredientes sostenibles de origen regional y de temporada a un nivel exquisito y, al hacerlo, ha creado una cocina absolutamente deliciosa.No