EL DIA DE L'ESCÓRPORA

EL DIA DE L'ESCÓRPORA

Editorial:
MIQUEL ADAM RUBIRALTA
ISBN:
978-84-19059-23-9
Páginas:
208
Encuadernación:
Rústica
-5%
18,20 €
17,29 €
IVA incluido
PROXIMA NOVEDAD

Tot és a punt a Vilafarta per inaugurar la lucrativa campanya dÆestiu. El consistori es frega les mans i els restaurants arran de costa faran la temporada. Un home desmenjat i apàtic sÆho mira des de la distància. Després dÆuns anys fent les Amèriques, porta lÆexili a la mirada i el menfotisme com a insígnia. Per. la seva immutabilitat serà posada a prova per una bèstia marina disposada a ensorrar la indústria turística: una escórpora descomunal que desafiarà les forces vives del poble.
Empeltada dÆuna mala llet c.smica, de corrupteles locals, de personatges idiosincràtics i dÆuna melancolia que fa riure de tan trista, El dia de lÆescórpora és, entre altres coses, una dissecció per capes de la llarga agonia moral dÆun temps i dÆun país que [sospir] és el nostre.
Molt abans de convertir-se en flagell de restauradors televisius i cronista ultralocal, Miquel Bonet va escriure aquesta novel·la que va captar lÆatenció de la intel·lectualitat tarragonina, que no va dubtar a qualificar-la de clàssic estival de culte. De nou a lÆabast de tothom i profundament revisada, El dia de lÆescórpora és la novel·la que

Otros libros del autor